Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس ابلاغ ستاد ملی کرونا، بازگشایی مساجد و اماکن زیارتی که در مشاغل گروه ۲ تعریف شده‌اند، کاملا مشروط و محدود است.

خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: در حالی که بر اساس اعلام ستاد ملی کرونا و در پی نارنجی شدن وضعیت بیماری کرونا در تهران، مشاغل گروه‌های یک و ۲ از فردا، روزانه تا ساعت ۲۰ اجازه فعالیت گرفته‌اند، اما بازگشایی مساجد و اماکن زیارتی که در مشاغل گروه ۲ تعریف شده‌اند، کاملا مشروط و محدود است و نه از بازگشایی تربت‌خانه‌ها در امامزادگان تهران خبری هست و نه امکان برپایی نماز جماعت مساجد فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام حجت‌الله ذاکر، معاون فرهنگی ـ اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در این باره گفت: طبق اعلام آقای زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، مساجد این شهر امکان فعالیت محدود خواهند داشت و از فردا فقط برای اقامه نماز‌های پنج‌گانه باز می‌شوند، ولی همان‌طور که نماز جمعه برقرار نشده، امکان برپایی نماز جماعت در مساجد پایتخت نیز فراهم نیست.

زیارتگاه‌ها، امامزادگان و بقاع متبرکه شهر تهران نیز در زمره مشاغل گروه دوم هستند که از فردا می‌توانند پذیرای زائران باشند، اما وضعیت این اماکن زیارتی با گذشته، چندان تفاوتی نخواهد داشت. در حالی که روابط عمومی امامزاده ۵ تن (ع) و مدیر امامزاده زید علیه‌السلام بازار می‌گویند هنوز هیچ ابلاغیه‌ای مبنی بر تغییر وضعیت پذیرش زائران به دست آن‌ها نرسیده، حجت‌الاسلام احسان بی‌آزار تهرانی، تولیت امامزاده صالح علیه‌السلام می‌گوید: ما صحن امامزاده را از ساعت ۱۰ تا ۱۸ باز می‌گذاشتیم که همچنان این رویه برقرار است و اجازه بازگشایی تربت‌خانه و قسمت ضریح امامزاده داده نشده است.

امامزادگاه و بقاع متبرکه استان تهران، پیش از این فقط در روز‌های پنجشنبه و جمعه برای زیارت قبور اموات باز می‌شد که با تغییر وضعیت تهران از قرمز به نارنجی و ابلاغ جدید ستاد ملی مبارزه با کرونا از این پس این اماکن زیارتی همه‌روزه به صورت محدود، پذیرای زائران در صحن‌ها هستند.

حرم حضرت عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام، تنها زیارتگاه بزرگ شهر تهران است که زیرمجموعه سازمان اوقاف نیست. این حرم تا امروز از ساعت ۷ صبح تا ۱۸ زائرپذیر بود و با مصوبه جدید ستاد ملی مبارزه با کرونا نیز در‌های این حرم نورانی از حوالی طلوع آفتاب تا پس از اذان مغرب به افق تهران به روی زائران باز خواهد بود.

با تغییر وضعیت تهران به نارنجی، همچنان در‌های شبستان‌ها و ضریح‌های مطهر (حضرت عبدالعظیم، امامزاده طاهر و امامزاده حمزة بن موسی‌بن جعفر علیهم‌السلام) بسته است و زائران حرم‌های سه‌گانه فقط در صحن‌ها می‌توانند به زیارت بپردازند. همچنین نماز جمعه و جماعات در این حرم‌ها اقامه نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: هشدار نسبت به بازگشایی‌های شتابزده و شیوع مجدد کرونا/ تهران هنوز در شرایط شکننده

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 

برچسب ها: کرونا بازگشایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا بازگشایی اماکن زیارتی مشاغل گروه ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۳۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بیشتر بخوانید؛ وحیدی: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229381 برچسب‌ها تقسیمات کشوری

دیگر خبرها

  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • جزییات دریافت گواهینامه یک روزه موتورسواری در تهران
  • جزییات دریافت گواهینامه یک روزه موتورسواری
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • حادثه آتش‌سوزی امامزاده‌ابراهیم شفت؛ علت و نقص‌ها
  • اعلام جزییات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • خطبه‌های نماز جمعه تهران آغاز شد